baner
 
 
 
 

Po vseh razvrednotenjih in le obljubah o demokraciji je danes ljudstvo precej upravičeno razočarano nad slovensko politiko. V letih 90 ni bilo težko pridobiti članstvo za katero koli politično stranko, katera je obljubljala demokracijo. Te obljubljene demokracije danes v teh 20 letih ni od nikoder. Dejansko se je ta obljubljena demokracija razkropila le v zasebne žepe, uničila še tisto gospodarstvo katero je tedaj dejansko obstajalo, politiki so v zameno za to uničenje, ne samo Slovenije, postali le služnjičad Evro-Atlatskemu imperiju.

Velika pripravljenost za politične spremembe levih, tedaj trdo režimskih veljakov, se je prav tako pričela ohlajevati, saj „demokracija“ ni bila sposobna uveljavljati demokracije, oprijela se je le „brcanja mrličev“, se pravi povsem nepotrebno obračunavanje z levico ter vsiljevati zgolj negativne imperialistične Evro-Atlantske interese, namesto tega, da bi DEMOKRACIJA poprijela za delo in naredila korak naprej.

Obtičali smo še na slabšem, odšli z dežja pod kap.

Republike kot državne ureditve so se zamajale, tudi ameriška, vse bolj so postajale vidne kot diktature, usmerjene v korupcijo in kriminal. Po odprtju vzhodnega bloka so novo nastale državice postale samo smetišče zahodnih industrijalcev ter vojaška in interesna območja. V kolikor se volilci tega ne bodo zavedli, ne bo nikakor nič boljše.

V republikanskih ureditvah se je izkazalo, da ni nobene odgovornosti za kriminalna početja, brezbrižno se nadaljuje le manipulacija ljudstva. Rekli bi lahko, da se bodo krivci, bitki za oblast odpovedali v sedaj tako finančno slabi Sloveniji, dogaja pa se ravno nasprotno. Vsi kateri so krivi za nastalo situacijo, se hočejo še bolj oklepati oblasti, najbolj le iz strahu pred svojimi nasprotniki.

Kolobarjenje v levo in navidezno desno je postala že stalna praksa, prav tako vsakično razočaranje. Pravo desnico je šele potrebno ustvariti, vendar na drug način in z drugimi vrednotami.

Torej predlagam vam, da se vključite v LKS, Ljudsko kraljevsko stranko, se seznanite z osnutkom programa in statuta LKS.

Predlagam vam tudi, da se seznanite z mojo internetno stranjo monarh.si ter z mojim preteklim delom. Na strani monarh.si sem edino le lahko deloval, saj sem bil zadnjih 20 let povsem cenzuriran s strani medijev. Financirati pa sem se moral le s svojimi sredstvi, pa tudi to mi je bilo načrtno močno oteževano.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – www.monarh.si - LKSLO.si