baner
 
 
 
 

Glede na trenutno situacijo, v kateri se je znašla Slovenija, povsem izropana od lastne politike in državljanov, kateri so zadnjih 20 let bolj služili Evro-Atlantskim interesom kot slovenskemu ljudstvu, še najbolj pa so slovenski politiki in gospodarstveniki služili sebi in vse razkradli, so potrebne radikalne spremembe. V takšni situaciji je resnično potrebno razmišljati povsem radikalno in prekiniti s takšnim piramidnim kriminalom. Nikakor drugače tega ni mogoče izvesti kot kaznovati tako leve in desne politike, kateri so sodelovali v kralji Slovenije in Slovencev. Potrebno je zapleniti vso nakradeno premoženje vsem.

V programu LKS, Ljudske kraljevske stranke je torej na prvem mestu potreba po zatretju gospodarskega kriminala in gradnja zapora za vsaj 50.000 udeležencev teh 20 letnih nizkotnih početij. Obstaja že NPU, nacionalni preiskovalni urad, nikakor pa ne služi dejansko potrebnemu pomenu, saj je trenutno zasnovan tako, da prej ščiti omenjene kriminalce, kot pa da bi jih preganjal. Večkrat sem se že obrnil na policijo in MNZ, da nimajo resnih namenov opraviti s kriminalom v Sloveniji in da tudi nimajo ustreznih zaporniških in preiskovalnih prostorov na razpolago, da preprosto tega ne morejo izvajati, seveda to jasno kaže tudi na to, da nimajo nobene resne volje za takšno odrešitev.

Nujno mora priti tudi do sankcioniranja delavcev iz pravosodja, policije, sodišč in upravnih organov, kajti le ti so poleg politikov glavni krivci za nastalo situacijo. Potrebno je uvesti posebno sodišče, kjer bi se takšni primeri brezkompromisno obravnavali.

V Sloveniji se mora tudi prepovedati delovanje komunističnih in vseh levičarskih strank in vsem posameznikom kateri so se vključili v ZK zvezo komunistov. Tudi še dandanes potekajo povsem nepotrebna opravičila, kdo in zakaj je pobil neverjetno število Slovencev, vršil enopartijsko nasilno in agresivno politiko. Zaradi obstoja takšne levice se še v naprej dela Sloveniji in Slovencem velikanska škoda, nikakor ni mogoče preiti na demokracijo in se le kolobari med dvemi interesi, druga struja obstaja le zato, da se vsiljujejo tuji imperialistični interesi kot nadomestek komunistom. Tako levi kot desni se prilagajajo in hlapčujejo Evro-Atlantskim interesom, njihova skupna doktrina pa je ropanje Slovenije. Temu je nujno potrebno narediti konec.

Slovenija je znatno izgubila na pomenu demokracije, pomeni dejanski izbris srednjega in višjega sloja prebivalstva, kajti na eni strani se jasno postavlja le konglomeratska mafija, na drugi pa oblikuje poslušne in siromašne delavce. Kaj takega ni bilo v Sloveniji še nikdar, pa tudi v preteklem komunističnem obdobju ne. Najhuje je to, da živimo v času velikih tehnoloških napredkov, hkrati velike in imperialistične sile govorijo o demokraciji in napredku, ta pa je viden le v nepotrebnih vojaških napadih na veliko število držav, širitev vojnih konfliktov, širitev vplivnih in interesni območij.

V mednarodni politiki mora biti položaj Slovenije opredeljen na novo, tako da se zaradi dolgoletnih negativnih strateških pojavov Amerike izstopi iz NATO zveze, ostane pa se v evropski skupnosti.

V Sloveniji je nujna gospodarska osvežitev, potrebno je investirati v zasebna podjetja, dvigniti gospodarstvo, kajti le na ta način je mogoče izvajati dobro socialno politiko in zaposlovanje delavcev. Prednost morajo imeti na vsak način le dobro zasnovani ekološki projekti.

Najbolj medijsko odmevne razprave v teh dneh spravljajo lahko v obup vsakega normalnega človeka, da je še vedno mogoče, da tako mediji in politiki vsiljujejo nam Slovencem dve titoistične in komunistične pojave, to je Janeza Janšo in Zorana Jankoviča, po vrhu vsega, pa sta oba še močno inkriminirana.

To vse dokazuje le, da so zares potrebne radikalne spremembe, katere ponuja LKS, Ljudska kraljevska stranka.